Hva er feromoner ?

Definisjon og betydning av feromoner hos mennesker.

Feromoner er grunnlaget for luktbasert kommunikasjon. Individer av samme art bruker dem til
å utveksle informasjon. I dyrenes verden er hannen i stand til å lokalisere en partner selv over
avstander som ofte overstiger kilometer. Disse kjemiske stoffene, produsert i
ungdomsperioden, er ansvarlige for parring. Mennesker produserer også feromoner passende
for vår art.

Du kan også bruke feromoner for å påvirke hvordan andre oppfatter deg.

Kunnskap om hvordan feromoner fungerer og hvordan du kan bruke dem gir deg betydelige
muligheter i hverdagen, i kontakt med andre mennesker på jobben, under eksamener eller når
du prøver å danne nye bekjentskaper på et utested. Det kan være overraskende hvor effektive
feromoner kan være når du påfører dem på huden…

Feromoner er naturlige kjemiske stoffer som utskilles av levende organismer (inkludert mennesker) for å hjelpe med ikke-verbal kommunikasjon med andre.

Hva er feromoner?

Feromoner er kjemiske forbindelser som du underbevisst kommuniserer med andre gjennom. Lukten av kroppen din har en stor innvirkning på hvordan andre oppfatter deg. Den kan informere andre om holdningen din og følelsene dine. Vitenskapelig forskning viser at menneskets kroppslukt blir påvirket av hvilke følelser det opplever. Huden sender stoffer ut i miljøet for å informere andre om følelsene dine og humøret ditt.

Den historiske oppdagelsen av feromoner

De første studiene om feromoner utført i 1971 av Dr. Martha McClintock viste at kvinner som bor og tilbringer tid sammen, synkroniserer sine menstruasjonssykluser. Andre studier har vist at kvinner under eggløsning kler seg mer utfordrende, og akkurat i denne perioden, når sannsynligheten for befruktning er høyest, går de hyppigere ut på klubber. Andre studier har vist at kvinner blir spesielt mottakelige for virkningen av feromoner akkurat under eggløsning.

Alt dette skjer på et ubevisst nivå. Dette betyr at du ikke er klar over at du er påvirket av stoffer utskilt av andre i øyeblikket. På samme måte er andre ikke klar over at du underbevisst påvirker dem.

Med feromoner har du større innflytelse på hvordan andre oppfatter deg. Du kan bestemme hvilken informasjon kroppen din sender ut til andre. Du kan avvise mennesker eller forføre dem med personligheten din og handlingene dine, men siden feromoner har vært tilgjengelige på markedet, kan du påvirke hvordan andre oppfatter deg i langt større grad. Du kan sende signaler om seksuell tilgjengelighet, ro, selvtillit eller moro... Det er opp til deg. Alt du trenger å gjøre er å velge riktig produkt fra utvalget.

Ønsker du å ha innflytelse på hvordan andre oppfatter deg?

Påvirk hvordan andre oppfatter deg!

Italienske forskere beskrev nylig individer, både menn og kvinner, som skiller ut 100 ganger mer feromoner enn andre. Vanligvis har de også en sterkere seksuell tilknytning og er kjennetegnet av høy fysisk attraktivitet. Ønsker du også å ha innflytelse på hvordan andre oppfatter deg?

Feromoner har en betydelig innvirkning på hvordan mennesker som du møter, oppfatter deg, både menn og kvinner. Hvis du ønsker god kommunikasjon med andre, og oppnå det du mest ønsker fra livet ditt, er feromoner akkurat for deg. Feromoner er et verktøy for de som setter pris på god kommunikasjon.

Feromoner endrer måten folk oppfatter deg på. Etter å ha brukt produkter med feromoner kan menneskene rundt deg bli mer direkte, åpne og villige til å gjøre ting de kanskje ikke ville gjort uten tilstedeværelsen av feromoner. Feromoner endrer hvordan menneskene som omgir deg oppfatter deg, kan bli mer vennlig innstilt til samtale, og noen ganger til og med flørtete.

Når du bruker feromoner, søker folk etter å møte deg, etablere nærmere kontakt, uten egentlig å vite hvorfor. 

GÅ TIL PRODUKT:

Trust WOMAN
Vurdert 0 av 5
1790 kr
For Dame
TESTERE FEROMON 140 kr170 kr
For MennFor Dame
Corporate 1999 kr
Nær Min Kurv
Nær
Sammenlign produktene (0 Produkter)
Sammenlign produktet
Sammenlign produktet
Sammenlign produktet
Sammenlign produktet
Nær
Kategorier