Hvordan dannes feromoner?

Påkjenne prosessen med syntese av menneskelige feromoner.

Feromoner. Begjærets mysterium, forklart og utforsket av forskere. Du kan allerede i dag kjøpe en flaske som vil øke din attraktivitet og interessen fra andre for deg. Men hvordan oppstår egentlig denne flytende begjæret?

Siden 1996 har LaCroy Chemicals operert i Cape Town, Sør-Afrika. De er produsenten av merker som NPA, The Edge og BTB feromoner. Se bilder direkte fra den største feromonfabrikken. Du vil bare se noen få trinn i produksjonsprosessen, de andre er en hemmelighet for LaCroy-selskapet.

Prosess for produksjon av feromoner

Under syntese av feromoner blir enkle kjemiske forbindelser løst opp, deretter utsatt for en serie kjemiske reaksjoner. På denne måten dannes den atomære strukturen til steroide forbindelser som er kjent som feromoner.

En virkelig utfordring for kjemikere er å isolere feromoner fra andre stoffer. Dette er en tidkrevende og flertrinnsprosess som har stor betydning for kvaliteten på det endelige produktet. Under destillasjon separeres først løsemiddelet i roterende fordamper, deretter alkoholen. Deretter blir alkoholen kondensert, og deretter gjennomgår feromonene en ekstra destillasjonsprosess før de krystalliseres.

Den siste prosessen, filtrering, er avgjørende for kvaliteten på feromonene. Høy renhet reduserer ikke bare den spesifikke lukten av feromoner, men forbedrer også komforten ved bruk.

Ferdige feromoner er tilgjengelige som mikrokrystaller som ligner pulver. Syntese av ett gram høykvalitetsferomoner med en renhet på over 99% tar omtrent en uke.

Enkeltferomoner, som Androstenol eller Androstadienone, blir kombinert i riktige proporsjoner for å skape en av de kjente produktene. Nøyaktig justerte proporsjoner påvirker feromonenes effektivitet. Derfor er mengden av hver forbindelse en nøye bevoktet produsents hemmelighet, og oppskriften blir kontinuerlig forbedret.

Når produksjonsprosessen er fullført, er produktet klart. Det fylles enkelt og greit på flasker, og dermed er den kjente The Edge tilgjengelig for kundene over hele verden.

Hver flaske med feromoner gjennomgår en grundig kvalitetskontroll ved hjelp av massespektrometeret GC-MS. Dette sikrer at produktene som leveres til kundene, har en garantert renhet og konsentrasjon, som produsenten lover.

I motsetning til forurensede, billige feromoner fra Kina som avskrekker med en ubehagelig lukt, samspiller LaCroy-merkets produkter perfekt med parfyme. Nesten umerkelige for nesen, påvirker de underbevisstheten til andre og tiltrekker dem til deg. Dette er de eneste feromonene som tilbys i Feromoner.no . Alltid krystallklare, alltid effektive.

GÅ TIL PRODUKT:

Trust WOMAN
Vurdert 0 av 5
1790 kr
For Dame
TESTERE FEROMON 140 kr170 kr
For MennFor Dame
Corporate 1999 kr
Nær Min Kurv
Nær
Sammenlign produktene (0 Produkter)
Sammenlign produktet
Sammenlign produktet
Sammenlign produktet
Sammenlign produktet
Nær
Kategorier