Hvilke feromoner bør jeg velge?

Hvis du vurderer å kjøpe feromoner og lurer på:

Hvilke feromoner bør jeg kjøpe? Hvilke gir de beste resultatene?

Hvis du vurderer å kjøpe feromoner, er det verdt å tenke på hva du ønsker å oppnå med dem på det aktuelle tidspunktet. Still deg selv spørsmål – med hvilket formål ønsker du å bruke dem? Hva skal de hjelpe deg med? Hvilken effekt ønsker du å oppnå? Vil du fokusere på å forbedre arbeidsforholdene, eller vil du at partneren din skal se på deg med større lyst? Kanskje ønsker du å øke selvtilliten din og lettere knytte bånd med andre mennesker? Til slutt, er det lurt å tenke på om du foretrekker et duftende eller luktfritt produkt?

Velg feromoner som passer til dine behov

Hvilke typer feromoner kan kjøpes?

Feromoner brukes nå til daglig, på jobben, i forhold og for å forføre og øke attraksjonen.

Forførelsesferomoner

Hvis du ønsker å forsterke spenningen og begjæret under intime øyeblikk med din kjære, og dermed gjøre øyeblikkene deres uforglemmelige, kan det være verdt å prøve:

 • Pheromax (lukt-frie feromoner) – øker interesse for deg, stimulerer og bidrar til bedre seksuelle opplevelser.
 • IMPI (duft-feromoner) – øker interessen blant kvinner og motiverer til handling.
 • Unresistible (lukt-frie feromoner) – en ekte feromonbombe, et produkt med høy konsentrasjon som forsterker opplevelsene under intime møter.

Feromoner for forhold

De øker båndet mellom partnerne. De aktiverer en følelse av nærhet og tillit i hjernen.

 • Pheromax Oxytrust (lukt-frie feromoner) – inneholder oksytocin, som aktiverer følelsen av tilknytning og nærhet.
 • BTB Supreme (lukt-frie feromoner) – hjelper med å opprettholde ro og harmoni, og har en positiv innvirkning på sexlivet.

Hverdagsferomoner

Hvis du ønsker å øke selvtillit, besluttsomhet, selvsikkerhet og forbedre humøret og følelsen av velvære, kan du trygt bruke dem hver dag. Hvilke feromoner bør du kjøpe i dette tilfellet?

 • The Edge (duft-feromoner) – hjelper med å etablere forbindelser, øker humøret og gir ekstra energi.
 • BTB Supreme (lukt-frie feromoner) – inneholder sosiale feromoner, universelle og har en avslappende effekt.
 • Chikara (duft-feromoner) – sosiale feromoner, kun for menn.

Feromoner for jobb

Hvis du ønsker å forbedre forholdet til kollegaer, oppnå respekt fra forretningsforbindelser og anerkjennelse fra sjefen, anbefaler vi spesielt utviklede feromoner for dette formålet:

 • BTB Business for Men (lukt-frie feromoner) – hjelper deg med å bygge selvtillit og autoritet på arbeidsplassen basert på indre harmoni.
 • BTB Business for Women (lukt-frie feromoner) – hjelper deg med å bygge selvtillit og autoritet på arbeidsplassen basert på indre harmoni.
 • Corporatate – Feromoner UNISEX – både for kvinner og menn. For å utstråle en aura av besluttsomhet, selvtillit og uimotståelig personlig sjarm.
 • NPA (lukt-frie feromoner) – øker selvtillit og autoritet.
 • The Edge (duft-feromoner) – hjelper med å etablere mellommenneskelige forbindelser og øker selvsikkerhet.

Feromony LGBT

Slike feromoner har ikke vært på markedet før – nyhet

 • Unresistible MAN2MAN feromonolje, laget for menn som elsker menn – kun for personer med bifil eller homofil orientering. Feromoner som endrer hvordan andre menn oppfatter deg.
 • Unresistible WOMAN2WOMAN feromonolje, laget for kvinner som elsker kvinner – kun for kvinner med bifil eller homofil orientering. Et produkt som endrer hvordan andre kvinner oppfatter deg.”

Hver av oss reagerer forskjellig, derfor er tester og riktig valg av produkt viktig. Feromoner er et tillegg til vår personlighet. Et velvalgt produkt kan gjøre mye bra i livene våre. Takket være dem kan vi fange oppmerksomheten til de vi bryr oss om, vekke gamle følelser som kanskje har bleknet litt i hverdagens travle liv. Under intime øyeblikk med en annen person kan vi oppleve fantastiske stunder sammen, fulle av lidenskap og begjær. I hverdagen kan vi legge merke til hyggelige gest og flere smil fra menneskene rundt oss.

Duftende og luktfrie feromoner

Hvilke feromoner bør man kjøpe – duftende eller duftfrie? Når du velger feromoner, bør du spørre deg selv om du ønsker at produktet skal ha en duftkomponent eller ikke. Hver av disse produktene, selv om de er duftfrie, har sin egen unike feromonlukt. Om vi kan lukte den og om den er behagelig for oss, er en individuell sak.

Det finnes vitenskapelige studier som viser hvor forskjellig feromonlukten kan oppleves. Omtrent 30% av befolkningen kan ikke lukte feromoner i det hele tatt. Resten av befolkningen beskriver lukten som sjelden, fascinerende, og minner om vanilje eller bær.

Når du kjøper duftfrie feromoner, anbefales det å bruke dine egne parfymer. Parfymenes virkning begrenser på ingen måte effektiviteten til feromonene. Det kan være lurt å bruke feromoner med parfymer, fordi feromoner påvirker det underbevisste sinnet, mens parfymer påvirker det bevisste sinnet. Ved å påvirke begge nivåene øker du din attraktivitet og suksess.

Feromoner stimulerer vomeronasalorganet, også kjent som VNO, som ligger i neseskilleveggen, og sender impulser direkte til hjernens hypothalamus, som igjen er ansvarlig for ubetingede, instinktive menneskelige reaksjoner. Deres virkning skjer uten involvering av det bevisste sinnet. Når du i tillegg bruker parfyme, påvirker du den andre personen også på det bevisste nivået. Alle har en forkjærlighet for en vakker og forførende duft. Effekten du har på andre blir derfor doblet – parfyme påvirker det bevisste sinnet, mens feromoner påvirker det ubevisste sinnet.

Hvorfor er det så viktig med riktig valg av feromoner?

For å kunne dra full nytte av fordelene som feromoner gir oss, må de brukes i samsvar med deres formål.

Et produkt som er designet for å forbedre forhold på arbeidsplassen eller for forhandlinger, vil ikke fungere like bra når målet er å forføre noen. Det viser seg at for å komme nærmere en annen person, er ikke alltid ett spesifikt produkt det riktige valget. Kanskje er du en person som har vanskelig for direkte kontakt og trenger mer selvtillit for å ta det neste steget? … eller kanskje du er veldig sosial og utadvendt, men bare trenger å øke attraktiviteten med feromoner? Dette er forskjellige situasjoner som krever forskjellige produkter, selv om målet er det samme.

Alle er også forskjellige når det gjelder følsomhet, så når du kjøper feromoner, bør du ikke bare stole på andres meninger om hvilket produkt og dose som har fungert for dem. Ved riktig valg av feromoner er det viktigste å teste forskjellige doser i ulike situasjoner og observere ens eget velvære og reaksjonene til folk rundt (de kan være forbløffende!).

Se alle feromonene i butikken

GÅ TIL PRODUKT:

Trust WOMAN
Vurdert 0 av 5
1790 kr
For Dame
TESTERE FEROMON 140 kr170 kr
For MennFor Dame
Corporate 1999 kr
Nær Min Kurv
Nær
Sammenlign produktene (0 Produkter)
Sammenlign produktet
Sammenlign produktet
Sammenlign produktet
Sammenlign produktet
Nær
Kategorier