Typer og struktur av feromoner

Hvordan påvirker individuelle feromoner oss?

Se på feromoner som konkrete kjemiske forbindelser som kroppen din skiller ut i bestemte livssituasjoner. Når du har det gøy, produserer kroppen din mer Androstenol. Når du føler spenning, skiller du ut mye mer kjønnsferomoner. En dominerende person skiller ut mye Androstenone, som gjør at folk rundt henne blir underdanige. Feromoner signaliserer til andre din nåværende sinnstilstand, humør og seksuell lyst. Ikke bare kostholdet ditt og genene dine, men fremfor alt hver følelsesmessig tilstand, altså alt du opplever, påvirker lukten av kroppen din. Feromoner utskilles av kroppen din for å informere andre mennesker om intensjonene dine. Mennesker instinktivt oppfatter holdningen din. Videre, kvinner føler når en mann er reservert og redd. De foretrekker partnere som lukter som en mann, det vil si spesifikke semiochemiske forbindelser – androstenoner. Ledere og selvsikre individer produserer dem naturlig mye mer enn sjenerte mennesker. Uansett om du vil det eller ikke, sender du ubevisst en bestemt melding til de rundt deg. Ved å velge de riktige feromonene kan du påvirke hvordan andre mennesker oppfatter deg. Når du bruker Androstenol, oppfattes du mer positivt av folk.

Vitenskapen baserer seg nå på flere grunnleggende forbindelser. Akkurat som kvinner produserer østrogen, og menn produserer testosteron, produserer menneskekroppen feromoner fra følgende familie. Bruk av androstenoner fremhever maskulinitet, mens bruk av østrogener fremhever femininitet.

Utvid fanene:

Fullt navn på forbindelsen: 5α-androst-16-en-3α-ol
Molekylær formel: C19H30O
Molmasse: 274,44

Strukturell bygning:
 

Egenskaper:

Ikke-androgent steroid fra 16-androstenfamilien, en derivat av dehydroepiandrosteron, som dannes som et resultat av aktiviteten til bakterier som finnes på menneskets hud. På markedet koster 1 gram av denne substansen mellom 6000 USD. Androstenolens lukt (i høy konsentrasjon) blir ofte beskrevet som musk- eller sandeltreduft. Hos mennesker produseres det bare i ungdomsårene. Det produseres av mikroorganismer fra opprinnelig luktfrie sekretjoner. Det er til stede i menneskelig svette og urin, hovedsakelig hos menn. Det kan også bli funnet i grisespytt, der det fungerer som et feromon. Hos menn produseres det i mengder på 1 mg per dag i urinen, og 50 ng per dag i svetten. Hos kvinner produseres det hovedsakelig i midten av follikulærfasen, rett før eggløsning. Kvinner har mye høyere følsomhet for Androstenol sammenlignet med menn. Kvinnens evne til å oppdage Androstenol er sterkt knyttet til menstruasjonssyklusen. Ca. 17% av kvinner som ikke er i eggløsningsperioden, er ufølsomme for denne forbindelsen. Androstenol regnes som et mannlig sosioseksuelt feromon. Nivået er høyere hos dominerende individer, de som er vellykkede hos kvinner. Det er en tiltrekning for kvinner og samtidig avvisning for menn.

Androstenol er ansvarlig for endringen i luteiniseringshormonnivået i hypothalamus, som igjen påvirker kvinnens fruktbarhet. Det endrer kvinnens humør og påvirker seksuell opphisselse. Under påvirkning av Androstenol vurderer kvinner menn som mer attraktive. Dessuten har man observert at Androstenol, når det påføres over overleppen, beroliger kvinner.

Videre kan Androstenol tjene som et markør. Menn unngår toaletter som er sprayet med denne forbindelsen (effekten av å merke territorium av en annen hann) og behandler magasiner som er sprayet med den mer positivt (som mer mannlige).

Hvordan blir du oppfattet av andre når du bruker Androstenol?

Androstenol er et sosialt feromon. Det kan være til fordel for både kvinner og menn (under påvirkning av denne forbindelsen vurderer både menn og kvinner andre menn bedre), men endringene i oppførsel er spesielt synlige hos kvinner. De reagerer med økt mengde, varighet og kvalitet på intime møter. Androstenol letter kontakt og tillater å opprettholde gruppeintegritet. Det er en såkalt “isbryter”. En forbindelse som knytter mennesker sammen. Den skaper en aura av vennlighet og åpner folk opp, noe som gjør dem mer snakkesalige. Det reduserer både brukerens og andre personers sjenanse. Det signaliserer ungdom og helse. Personer som bruker Androstenol oppfattes som mer attraktive. En for høy dose kan redusere dominans- og aggressjonseffekten, og øke inntrykket av svakhet og underkastelse. Det hjelper med å bygge romantikk, vennskap og gode forretningsforhold.

 

Produkter som inneholder Androstenol: BTBRelationshipPheromaxChikara.

Androstenon – dominans og autoritet

Fullt navn på forbindelsen: 5α-androst-16-en-3-one
Molekylær formel: C19H28O
Molmasse: 272,43

Strukturell bygning:
 

Karakteristikk:

Dette er en mannlig feromon. Det er en ikke-androgent steroid fra gruppen 16-androsten. Produktet av oksidasjon av Androstenol. På markedet kan 1 gram av denne substansen nå en verdi på 65 000-120 000 kroner. Det produseres hovedsakelig av mannskropper. Det kan også finnes i menneskelig spytt, svette og urin. Androstenon kan også bli funnet i en gris sin spytt, kjøttprodukter, trøfler og selleri. Individer som skiller ut mer Androstenon enn andre, avskrekker sine rivaler som prøver å vinne deres utvalgte partner. Det betraktes som en sosioseksuell mannlig feromon og er knyttet til aggresjon og dominans. Noen studier viser at Androstenon kan bli oppfattet negativt på grunn av sin aggressive karakter. Det ble også funnet at personer som soner i fengsel har betydelig mer av denne substansen sammenlignet med andre mennesker.

Den duftende Androstenon oppstår fra luktfrie forbindelser utskilt av apokrine kjertler, takket være oksygenholdige hudbakterier. Ved høy konsentrasjon blir lukten beskrevet som en blanding mellom svettelukt og urin, samt en søt og blomsteraktig (vanilje) aroma. Androstenon er en semiochemisk forbindelse, men ikke alle mennesker reagerer på den. Følsomheten for Androstenon er genetisk bestemt. I september 2007 beviste forskere ved Rockefeller University at reseptoren OR7D4 er ansvarlig for persepsjonen av Androstenon, og dens aktivitet varierer fra person til person. De fleste unge mennesker er følsomme for lukten. Rundt 20% av voksne kvinner er allerede delvis anosmiske for Androstenon. Samtidig er bare 2% av befolkningen helt anosmisk. Videre avhenger kvinner sin persepsjon av forbindelsen av menstruasjonssyklusen og bruk av prevensjonspiller. Omtrent halvparten av voksne mennesker kan ikke lukte den. Det er også interessant at afrikanere er mer følsomme for forbindelsen enn amerikanere.

Ifølge studier fremhever Androstenon maskulinitet og dominans. Under dens innflytelse vurderer kvinner menn som mer attraktive, mens menn opprettholder en viss avstand. Menn som likte lukten av Androstenon vurderer også andre menn mer positivt. Denne forbindelsen brukes til å sprøyte på vanskelig å selge steder som kinoer, teatre, etc. Det ble observert at heteroseksuelle kvinner og homoseksuelle menn ofte setter seg på steder der det var Androstenon. Heteroseksuelle menn unngår ofte disse stedene.

Hvordan blir du oppfattet når du bruker Androstenon?

Produkter som inneholder Androstenon brukes hovedsakelig av menn som jakter på kvinners oppmerksomhet, men det fungerer også som et middel for kvinner. Det skaper en aura av dominans, og i for store doser kan det også skremme og utløse aggresjon. Folk vil oppfatte deg som en sterk, dominerende og bestemt person. Som et resultat kan produkter som inneholder Androstenon hjelpe deg med å gjøre et godt inntrykk, bli lagt merke til og være i sentrum av oppmerksomheten. Når du bruker Androstenon, vekker du respekt. Androstenon sender signaler til andre mennesker som formidler informasjon som “ikke bry deg med meg.” Det får andre menn til å bli mer underdanige, høflige, beundrende og behandle personen som bruker denne forbindelsen med respekt.

I tillegg påvirker Androstenon også personen som bruker den, øker selvtilliten, åpenheten og direktheten, og av og til vekker det nødvendig selvtillit og arroganse. Kvinner kan være redde for styrken din, men samtidig kan de bli fascinert av den. Fordi kvinner naturlig foretrekker sterke og selvsikre menn, gjør Androstenon at mannen fremstår som mer attraktiv i deres øyne. Resten av inntrykket ditt avhenger av din holdning og oppførsel. På grunn av sin seksuelle karakter kan produkter basert på Androstenon være spesielt viktige under lidenskapelige øyeblikk når du ønsker en liten dose av villhet. På grunn av sin sterke og spesifikke lukt, bør produkter basert på Androstenon dekkes med dine egne parfymer.

 

Produkter som inneholder androstenon: BTBNPA ManThe EDGE ManRelationshipChikaraPheromax.

Androsteron – dominans og autoritet

Fullt navn på forbindelsen: 5α-Androstan-3α-ol-17-one, 3α-Hydroxy-5α-androstan-17-one
Molekylær formel: C19H30O2
Molmasse: 290,44

Strukturell bygning:
 

Egenskaper:

En mannlig feromon. En metabolitt av dehydroepiandrosteron (DHEA), produsert utelukkende av mennesker. Typisk mannlig feromon. Androsteron skaper en dominansvirkning, uten synlige aggresjonseffekter som oppstår ved bruk av Androstenon. Det nøytraliserer dermed den aggressive karakteren til Androstenon. Skaper en aura av trygghet, som tradisjonelt uttrykkes av såkalte rolige alfa-hanner. Androsteron fungerer også som en katalysator. Det øker og fremskynder virkningen av andre feromoner, til og med med opptil 17%. Kroppen til heteroseksuelle menn produserer mer Androsteron enn kvinnekroppen og homoseksuelle menn. Siste forskning har vist at menn under påvirkning av adrenalin skiller ut mer Androsteron, noe som kan forklare hvorfor Androsteron er en markør for mannlighet (signaliserer en vinner). Nivåene av produsert Androsteron synker med alderen, derfor er bruken av det en god løsning for de fleste menn over 25 år. Lukten blir positivt oppfattet av kvinner og negativt av menn.

Hvordan blir du oppfattet av mennesker når du bruker Androsteron?

Androsteron understreker maskulinitet. Øker interessen for deg som person. En mann som bruker denne forbindelsen gjør inntrykk på andre menn, blir en autoritet for dem. Androsteron har ikke en typisk seksuell undertone som Androstenon. Det skaper en aura av “farsomsorg” og trygghet. Det reduserer angst hos kvinner og får dem til å slappe av. Anbefales for de som ønsker å vekke interesse hos eldre kvinner.

Produkter som inneholder Androsteron: Chikara, BTB

Androstadienon (A1, tidligere ER-670) er en humørmodulator for kvinner

Fullt navn på forbindelsen: Androsta-4,16-dien-3-one
Molekylær formel: C19H26O
Molmasse: 270

Strukturell bygning:
 

Egenskaper:

En ikke-androgen steroid fra gruppen 16-androsten. Den ble oppdaget i blodet (menn: 98 ng / 100 ml, kvinner: 36 ng / 100 ml), svette, sæd og i armhulehår. I lave, men effektive doser, har den ingen påviselig lukt (bekreftet av 70% av studiedeltakerne). I høye konsentrasjoner har den en sterk muskellukt. 30% av respondentene beskriver luktnoten som maskulin, lukt av klær eller såpe. Den har unike egenskaper sammenlignet med andre androstenes. Androstadienon endrer nivået av bruk glukose i hjernen, i områder som ikke er direkte knyttet til luktesansen, og stimulerer spesifikke områder i hjernen som er ansvarlige for følelser. Når det inhaleres, øker det hjertefrekvensen, pustefrekvensen og hudtemperaturen til kvinner, men interessant nok, er det viktig at det er en interaksjon mellom en kvinne og en mann når de utsettes for det, fordi disse effektene avhenger av konteksten og ikke oppstår når det er interaksjon mellom to kvinner eller to menn. Androstadienon anses av mange forskere som den eneste ekte mannlige feromonen. Den ble kalt womeroferrin. Mennesker som lukter dette stoffet blir oppfattet som mer maskuline. Mange dokumenterte studier har vist at den kan fungere som en modulerende feromon, fordi den påvirker hjernens aktivitet på en svært spesifikk måte hos kvinner. Den endrer deres psykiske tilstand, reduserer negativt humør og øker det positive, og forhindrer nedgang i positivt humør og økning i negativt humør (til tross for ekstra stimulering med negative stimuli), uten bevisst luktavlesning. Allerede nanomolare mengder Androstadienon påvirker kvinners følelsesmessige tilstand og opphisselse, uavhengig av fasen i menstruasjonssyklusen deres. Forbindelsen påvirker også økt oppmerksomhet og fokus.

Fra et nevrologisk synspunkt går kvinnens reaksjoner på Androstadienon langt utover luktesansen, og aktiverer områder i hjernen som er ansvarlige for konsentrasjon, sosial oppfatning, emosjonsbehandling og seksuell atferd. Det er bevist at Androstadienon lindrer premenstruelt spenningssyndrom. Det øker graden av intimitet og komfort og øker følsomheten. Både kvinner og menn reagerer på Androstadienon, men resultatene er forskjellige for hvert kjønn. Den forbedrer kvinnens velvære og øker opphisselsen, men kan påvirke menns velvære negativt. Det gir en stimulerende, euforisk effekt, forhindrer nedgangen i positivt humør og økningen i angst, sinne og irritasjon som oppstår med placebo. Effektene av Androstadienon er praktisk talt umiddelbare. Forbindelsen begynner å virke 20 sekunder etter innånding starter. Allerede etter 10 minutter blir kvinner mindre bekymret, forvirret og nervøse, og i stedet blir de mer euforiske, opphissede, ivrige og sosiale. Disse effektene varer i 75 minutter etter eksponering.

Aktivering av kvinners hjerne som følge av virkningen av Androstadienon
 

Hvordan blir du oppfattet av andre mennesker når du bruker Androstadienon?

Androstadienon forbedrer humøret og øker opphisselse hos kvinnene du møter. Det får dem til å slappe av og forbedrer humøret deres. Når du bringer en kvinne inn i en positiv tilstand, vil Androstadienon hjelpe deg med å opprettholde den. Kvinner føler seg mindre nervøse rundt deg, mer åpne og sosiale, rolige og trygge. Når du bruker Androstadienon, blir du oppfattet som mer maskulin av omgivelsene dine. Androstadienon blir ofte referert til som et “kjærlighetsferomon” på grunn av dens brukbarhet i forhold og intime situasjoner. En studie fra 2002 bekreftet den positive effekten av Androstadienon på sexlivet til kvinner etter overgangsalderen, forbedring av humøret deres og beroligelse.

Produkter som inneholder Androstadienon: BTBPheromax Man.

Estratetraenol (Ph15, tidligere ER-830) – kvinnelig duft

Fullt navn på forbindelsen: Estra-1,3,5(10),16-tetraen-3-ol
Molekylær formel: C19H24O
Molmasse: 268,36

Strukturell bygning:
 

Karakteristikk:

Estratetraenol er en forbindelse med en struktur som ligner på østrogener. Den kvinnelige motparten til Androstadienon, funnet i urinen til kvinner som er i sitt tredje trimester av svangerskapet. Den betraktes som en ekte kvinnelig feromon. Selv i store mengder forblir Estratetraenol luktfri, men den aktiverer likevel menneskehjernen på en unik måte. Den oppfattes utelukkende gjennom VNO-organet (vomeronasal organ). For 80% av befolkningen er denne forbindelsen ikke luktbare. Resten beskriver lukten som søt eller blomsteraktig.

Menn er spesielt sensitive for virkningen av Estratetraenol. Små doser påvirker både menn og kvinner sinnsstemningen. Forbindelsen er ansvarlig for psykofysiologisk opphisselse og aktivering av spesifikke områder av mannlige hjerner (områder ansvarlige for oppmerksomhet og bevissthet). Estratetraenol øker hudtemperaturen hos menn og senker den hos kvinner, endrer hudens ledningsevne, pustefrekvensen og hjertefrekvensen. Den øker øyeblikkelig kvinnelig opphisselse og reduserer tretthet. Effektene avhenger sterkt av konteksten – den forsterker menns positive humør (i alle situasjoner) og reduserer det negative, men bare når de samhandler med andre menn. Når erotiske stimuli oppstår, merker både kvinner og menn økt seksuell opphisselse. Den øker menns konsentrasjonsnivå. Det er bevist at menn foretrekker kvinner som lukter Estratetraenol. Mennesker som lukter denne forbindelsen blir oppfattet som mer feminine. Det har blitt oppdaget at Estratetraenol reduserer menns søvn med nesten to timer. Det kan brukes ved problemer med forlenget søvn og generell tretthet knyttet til døgnrytme. Det reduserer de negative effektene av såkalt “jet lag” som oppstår under lange flyreiser.

Aktivering av hjernen som følge av virkningen av Estratetraenol
 

Hvordan oppfattes du av folk når du bruker Estratetraenol?

Estratetraenol vil påvirke deg opphissende og fremheve din femininitet. Menn vil oppfatte deg som mer attraktiv og sexy. Denne forbindelsen, akkurat som andre feromoner, vil kraftig forsterke eksisterende seksuell opphisselse.

Produkter som inneholder Estratetraenol: BTBPheromax Woman.

Copuliner – kvinnelig seksualitet

Egenskaper:

Denne spesifikke betegnelsen (engelsk: copulins) refererer kortkjedede, flyktige fettsyrer i gruppe C2-C5, først observert hos rhesusaper i 1971. Å inhalere disse forbindelsene førte til umiddelbar paring og ejakulasjon hos hannene. En blanding av lignende forbindelser, men i ulike proporsjoner, ble oppdaget i kvinnelig vaginal utflod. Sammensetningen endrer seg gjennom menstruasjonssyklusen, og mengden utskilte forbindelser øker under fruktbarhetsperioden. Å ta prevensjonspiller reduserer utskillelsen av dem. Copuliner har blitt beskrevet som typiske kvinnelige feromoner.

De har en erotisk stimulerende effekt og påvirker menns oppfatning. De øker testosteronnivået deres med opptil 150%. De gjør at kvinner blir vurdert på en mer positiv måte av menn. Det er påvist at jo mindre attraktiv en kvinne er, desto mer synes hun å dra nytte av Copulinene. Lukten deres gjør at fysisk attraktivitet blir mindre viktig for menn. Copuliner øker frekvensen av seksuell aktivitet hos kvinner.

Hvordan blir du oppfattet av folk når du bruker Copuliner?

Copuliner fremhever din femininitet. Menn blir mer interessert i deg og vurderer deg som mer seksuelt attraktiv.

 

Produkter som inneholder Copuliner: Pheromax Woman, Relationship for kvinner

Oksytocin – vei til umiddelbart å bygge tillit hos den andre personen. Uansett om du er interessert i å sjarmere eller oppnå maksimal effektivitet i forretninger og salg. Oksytocin er et stoff som vil få folk du har kontakt med til å være mer mottakelige for dine forslag.

Tillit i en flaske

Oksytocin er et molekyl for bånd og tillit. Det er en neuropeptid som formidler tillitsrelatert atferd blant ubevisste individer. Det utskilles bare av pattedyrorganismer. Den spiller en avgjørende rolle i sosialt liv og følelsen av tilhørighet til en gruppe.

Den frigjøres av kroppen når vi føler oss trygge og forbundet med andre. Den sender meldingen til hjernen – “alt er i orden.”

Som Dr. Wojciech Glac, en nevrobiolog fra Universitetet i Gdańsk, sier: “Dette hormonet frigjøres under fysisk kontakt med en annen person. Jo mer et par koser, berører, har sex, jo mer oksytocin produseres, og det forsterker hele tiden båndet. Det oppstår en positiv forsterkningsløkke som gjør at kjærligheten blir stadig sterkere. Når nærheten avtar, og folk fysisk fjerner seg fra hverandre, produseres det mindre oksytocin, båndet svekkes og kan til og med forsvinne helt.

I 2005 publiserte eksperten på menneskelige bånd og tillit, professor i nevroøkonomi, Paul J. Zak, boken “Oksytocin øker tilliten blant mennesker.” Han viste at oksytocin er ansvarlig for mange atferder blant mennesker. I en serie eksperimenter ble det vist at menneskehjernen ser ut til å ha en funksjon i å regulere balansen mellom egoistisk atferd og prososial atferd. Hans oppdagelser viste sammenhengen mellom empati og utskillelse av oksytocin. Han la merke til at kroppen produserer oksytocin under amming, orgasme, klemming, håndholding, dans, massasje, kroppsarbeid og bønn.

Oksytocin, ifølge mange vitenskapelige studier, øker ikke bare tillit, men også sjenerøsitet, gavmildhet og offervilje blant mennesker. Det får folk til å gjøre mer for deg når de er påvirket av oksytocin. I 2007 ble det utført en studie med dobbeltblind metode der 68 deltakere ble bedt om å gi penger til en helt fremmed person. Det viste seg at de 34 personene som pustet inn oksytocin, var hele 80% mer sjenerøse sammenlignet med de 34 personene som ikke var påvirket av oksytocin! Disse personene var mer villige til å gi bort pengene sine. Ytterligere forskning viste at innåndet oksytocin forbedrer gjenkjennelse av følelser og har en positiv innvirkning på samhandling og kommunikasjon mellom mennesker.

Hvorfor elsker menn kvinnelige bryster?

Oksytocin utskilles under amming, noe som gjør at moren bygger en sterkere bånd med barnet. Det viser seg at suge og kose med brystvortene under forspill også kan utløse utskillelse av oksytocin. Som kjent (også kalt kjærlighetsnarkotikum) forsterker oksytocin båndet mellom mor og barn. Når babyen irriterer kvinnens bryster, utskilles oksytocin i morens hjerne, og hjelper henne med å fokusere på babyen. Det viser seg at denne reaksjonen ikke er forbeholdt barn. Dr. Larry Young fra Emory University oppdaget at berøring av brystene av en mann også fører til utskillelse av oksytocin i en kvinnes kropp, akkurat som under amming. Men i dette tilfellet konsentrerer oksytocin kvinnen på sin seksuelle partner og øker ønsket om å forsterke forholdet. Det øker tilliten og tilknytningen. Så oksytocin styrker båndet mellom kvinne og mann.

Mindre stress og mer tillit

En annen studie viste at mennesker som var påvirket av oksytocin, lettere og raskere gjenkjente glade ansikter. Denne studien viser at oksytocin kan påvirke hvordan vi oppfatter verden, og hjelper oss med å gjenkjenne og sette pris på positive tanker og opplevelser som vi vanligvis overser i hverdagen. I 2009 oppdaget Theodoridou og teamet hans at personer som inhalerte oksytocin oppfattet fremmede som mer attraktive og tillitsverdige sammenlignet med personer i en kontrollgruppe.

Oksytocin i forhold

Forskere klarte å gjennomføre en rekke tester på tjue par, alle under 50 år gamle. Par som ble påvirket av oksytocin kranglet med mindre intensitet og roet seg raskere. I tillegg hadde krangelen ingen negativ innvirkning på nervesystemet deres. Lege sier at en dobbel dose spray om dagen øker seksuell aktivitet, styrker

Oksytocin finner du i feromonene: PHEROMAX Oxytrust

Mengde og kvalitet av feromoner

Seksuell tiltrekning kan oppnås ved bruk av produkter basert på enkelte feromoner (androstenol for kvinner for å vekke interesse hos menn, og androstenon for menn for å intrigere kvinner). Imidlertid har forskning vist at personlig sjarm ikke bare er ansvarlig for én enkelt ingrediens. For å naturlig tiltrekke andre mennesker, er det bedre å samtidig bruke flere feromoner.

Produkter som inneholder flere feromoner, forsterker ikke bare nivået av seksuell opphisselse, men skaper også en positiv aura rundt personen som bruker dem. Dette påvirker hvordan både fremmede og kjente oppfatter personen.

Produkter basert på flere ingredienser brukes med utmerket resultat av selgere. Selgere har merket en betydelig økning i salget av produktene sine, eldre mennesker har lagt merke til endringer i oppførselen til andre mennesker, og servitører får mer tips.

Riktig balanse av forskjellige feromoner påvirker en spesifikk endring i personen du snakker med. En større mengde androstenon vil fremheve maskulinitet og seksualitet. Tilsetningen av androstenol og androsteron demper ønskeeffekten og innfører graden av vennlighet og tillit.

Produserer hver av oss forskjellige feromoner?

Det er meninger om at syntetiske feromoner ikke kan fungere på grunn av det faktum at hver person utskiller forskjellige forbindelser. Sannheten er at hver av oss skiller ut androstenol, androstenon, androsteron, androstadienon og andre feromoner. Forskjellen mellom oss ligger i mengden og proporsjonene av de produserte forbindelsene. Syntetiske feromoner som produseres i laboratorier, er en gjennomsnittlig representasjon av de naturlige stoffene som finnes blant mennesker.

GÅ TIL PRODUKT:

Trust WOMAN
Vurdert 0 av 5
1790 kr
For Dame
TESTERE FEROMON 140 kr170 kr
For MennFor Dame
Corporate 1999 kr
Nær Min Kurv
Nær
Sammenlign produktene (0 Produkter)
Sammenlign produktet
Sammenlign produktet
Sammenlign produktet
Sammenlign produktet
Nær
Kategorier