Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Spørsmål om produkter

Hvilke feromoner er best?
Hva er forskjellen i virkning mellom de ulike produktene?
Hvorfor er feromoner så dyre?

Spørsmål om virkning

Spørsmål om bruk

Spørsmål om produkter

Hvilke feromoner er de beste?

I vårt utvalg vil du finne mange produkter. Vi gjør alt for å kun importere de beste, verdenskjente produktene som er verdsatt på vestlige markeder. Vi bevisst unngår uprøvde og ineffektive midler. Produktene vi presenterer varierer i konsentrasjonen og forholdet mellom ulike feromoner, og derfor også i hvordan de påvirker den underbevisste opplevelsen til den andre personen. Det kan derfor ikke sies entydig at produkt A er bedre enn produkt B. Først og fremst må du besvare spørsmålet om hvorfor du ønsker å bruke feromoner. For å finne svar, kan tabellen med bruksområder være til hjelp. Etter å ha konsultert tabellen og lest beskrivelsen av hvert produkt, vil du allerede vite hvilket produkt som best passer dine behov.

Hva er forskjellen i virkningen mellom de ulike produktene?

Pheromax er hovedsakelig designet for å forføre. Det brukes av både menn og kvinner på klubber, sosiale sammenkomster og selvfølgelig i situasjoner der man trenger å oppnå noe.

Relationship er rettet mot de som ønsker å forbedre sine personlige forhold. Det brukes med suksess i forhold for å vekke partnerens følelser. Mange mennesker understreker at det fungerer utmerket på jobben, der kontakt med andre mennesker er spesielt viktig. Etter bruk blir folk vennlige og sosiale, og de liker å tilbringe tid i ditt selskap. Du finner mer informasjon om andre typer feromoner på nettsiden: Hvilke feromoner bør jeg kjøpe?

Hvorfor er feromoner så dyre?

Prosesjen med å syntetisere feromoner er svært kostbar. De produseres på laboratorier gjennom avanserte, langvarige kjemiske prosesser. Å produsere 1 gram Androstenol eller Androstenone koster over 6000 dollar. På markedet finnes det mange produkter som ikke nødvendigvis er forfalskninger, men som inneholder svært lave mengder feromoner. Ofte er rimelige produkter som kanskje ser attraktive ut og er pent pakket, helt uten noen feromoner i det hele tatt, eller mengden er så lav at man ikke vil merke noen effekter.

Spørsmål om virkning

Jeg tror ikke det fungerer.

Det er ikke vår oppgave å overtale noen til å kjøpe. De som har brukt feromoner vet at de fungerer og gir fantastiske resultater. Ofte deler de ikke denne informasjonen med venner for å ikke avsløre deres hemmelige triks. Vi kommer ikke til å presse noen til å bruke produktene våre. Dette er et personlig valg.

Jeg trenger ikke feromoner. Jeg har mine egne feromoner og karisma.

Det er ikke sånn at du trenger å ha feromoner, for selvtillit og styrke er alltid i deg. Feromoner er et tillegg til din personlighet. Du trenger dem ikke, akkurat som du ikke trenger gode parfymer eller en luksusbil, men det er kult å ha et ekstra ess i ermet. Det er et ekstra verktøy i mellommenneskelige forhold. Feromoner vil ikke erstatte din indre sjarm, men de kan hjelpe deg med å forsterke den. Selv om du allerede har utmerkede forhold med andre, kan de heve dem til et enda høyere nivå. Feromoner kan hjelpe deg med å åpne mennesker mer for deg og forbedre kvaliteten på kommunikasjonen. Hvordan du bruker dem, avhenger bare av deg selv.

Hver person produserer forskjellige feromoner. Er det mulig å lage et produkt for hver enkelt?

De grunnleggende seksuelle lokkemidlene inkluderer Androstenol, Androstenon, Androstadienon og Estratetraenol. Hver persons kropp produserer disse kjemiske forbindelsene, men i ulike mengder. Det er bevist at både blant menn og kvinner er proporsjonene deres tilstrekkelig bevart. Syntetiske feromoner er en gjennomsnittlig blanding av disse naturlig forekommende stoffene hos mennesker og virker på flertallet av befolkningen. 61% av personene som bestilte ‘ Relationship Magic ‘ ble faste kunder. Ville de kjøpt produktet på nytt hvis det ikke fungerte for dem?

Vil jeg virkelig få en partner ved å bruke feromoner?

Kvinner som oppfatter feromoner, vil oppfatte deg som en maskulin, sterk personlighet. Feromoner er bare et verktøy som kan brukes. Å ha feromoner på deg vil definitivt gjøre det lettere for deg å få kontakt med en annen person. Alt ligger nå i dine hender. Ikke glem at et smil og høflighet er grunnleggende.

Er bruk av feromoner 100% trygt

Kvinner som oppfatter feromoner, vil oppfatte deg som en maskulin, sterk personlighet. Du må imidlertid vise at du ikke vil bruke denne styrken mot dem. Feromoner er bare et verktøy som kan brukes. Å ha på deg feromoner vil definitivt gjøre det lettere for deg å få kontakt med en annen person. Alt ligger nå i dine hender. Ikke glem at et smil, vennlige gestikulasjoner og høflighet er viktig.

Er dette ikke å lure folk?

Alt du bruker på utsiden påvirker ditt image. Hvert eksternt tilbehør påvirker hvordan andre oppfatter deg. Hvis du vil se bedre ut for andre, bruker du elegant antrekk, trendy frisyre, god parfyme eller nettopp feromoner. Noen ganger er det en måte å komme nærmere andre mennesker på. Hvordan du bruker feromoner, avhenger nå kun av deg. Feromoner er et genialt verktøy som kan brukes på mange måter. Moral i forhold til dette er fremdeles ditt ansvar.

Vil personen jeg møter oppdage tilstedeværelsen av feromoner?

Feromoner påvirker underbevisstheten til en person (du kan finne mer informasjon her ). Så lenge du ikke avslører hemmeligheten din, vil ikke personen vite at du bruker
dem. Bortsett fra høykvalitets alkohol, som fordamper etter mindre enn et minutt, har feromoner ingen egen lukt (som kan merkes for oss som mennesker)

Vil jeg fortsatt være attraktiv hvis jeg slutter å bruke feromoner?

Når du bruker feromoner vil kvinner legge merke til deg. Husk at over tid vil kvinnen bli forelsket i deg som person og ikke bare på grunn av feromonene. Måten du snakker på og handlingene dine vil spille en rolle. Du vil få nok tid til å vise hvem du virkelig er og hva du er i stand til. Tror du ikke at etter en stund vil hun forstå at du er det beste valget for henne, mannen hun har lett etter? Selv om du ikke trenger det, vil du ønske å bruke feromoner fordi de vil gi deg suksess og utrolig selvtillit som alle av oss noen ganger mangler.

Hvilke feromoner er best for jobb?

For jobb og hverdagsbruk er det best å bruke milde feromoner, svakere enn de for kveldsbruk. Vi anbefaler derfor å bruke produkter som BTB Business, Chikara og The EDGE til jobb.

Jeg har en kone, og jeg er ikke interessert i sex med en fremmed.

Det å bruke feromoner betyr ikke nødvendigvis at en fremmed kvinne vil gjøre alt for å gå til sengs med deg under deres innflytelse. Alt avhenger utelukkende av deg. Når du bruker sterke feromoner, vil kvinner legge mer merke til deg, men det betyr ikke nødvendigvis at hver av dem har lyst på sex, og selv om de gjør det, betyr det ikke nødvendigvis at de vil dele det med deg. Feromoner påvirker hvordan folk oppfører seg rundt deg. Du vil merke at plutselig blir kvinner hyggeligere, høfligere og mer interessert i deg. Det samme gjelder også for kona di eller venninnen din. Du kan forvente økt interesse fra henne både i dagliglivet og i sengen. Hvordan du bruker feromoner, avhenger helt av deg.

Jeg har hørt at det selges dyre feromoner. Er det sant?

En kjemisk forbindelse kan være et feromon for mange dyrearter og ha ulike roller, for eksempel (Z)-7-Dodecen-1-yl acetate er et feromon for over 126 insektarter, samt for en elefantku. Semiochemiske forbindelser utskilt av hunnhamster påvirker menstruasjonssyklusen til rotter. Androstenol er en forbindelse som hevdes å være et feromon for griser, men den påvirker også stemningen til kvinner og deres seksuelle opphisselse. Så det er ikke nødvendigvis et feromon bare for én dyreart. Det er en kjensgjerning at stoffer som Androstenol, Androsterone, Androstadienone, og Estratetraenol påvirker mennesker og endrer atferden deres, som er bekreftet av mange studier de siste årene. Imidlertid er det ennå ikke klart fastslått at noen av de nevnte stoffene er menneskelige feromoner. Disse er kandidater som kan være menneskelige feromoner. Dette endrer imidlertid ikke det faktum at disse feromonene fungerer, noe som mange mennesker har opplevd. I dag vet vi mest sannsynlig at det ikke er én universell menneskelig feromon, men heller en blanding av mange stoffer. Noen av disse feromonene fungerer bedre for en person, mens andre fungerer bedre for en annen. Derfor fungerer produkter basert på en blanding av flere feromoner best. Det er mange selskaper som selger produkter med svært lite eller ingen feromoner i det hele tatt. 

Spørsmål om bruk

Har feromoner lukt?

Feromonprodukter er hovedsakelig basert på alkohol. Den fordamper innen ett minutt og blir helt umerkelig. Hele hemmeligheten med å oppfatte feromoner ligger i VNO-området, som finnes i nesene våre. Takket være dette oppfattes den virkelige effekten underbevisst.

Feromoner, akkurat som ethvert flyktig kjemisk forbindelse, har sin egen lukt. Ferske utskillelser har ingen lukt og blir gjort duftende av mikroorganismer. Denne lukten er imidlertid bare bevisst merkbar i svært store mengder. Feromoner virker allerede i veldig lave konsentrasjoner, noe som betyr at de er effektive i doser så lave at de ikke kan bevisst oppfattes av den vanlige luktesansen.

På grunn av tilstedeværelsen av kjønnsmorfisme, er mannlige feromoner mer merkbare for menn, mens kvinnelige feromoner er mer merkbare for kvinner. Med andre ord blir feromoner oppfattet forskjellig av mennesker. Noen feromoner liker alltid kvinner, mens andre, som for eksempel Androstenone, kan være ubehagelige unntatt under eggløsning. Cirka 40%-50% av befolkningen oppfatter ikke lukten av feromoner, så vær oppmerksom, for hvis du tilhører denne gruppen, kan du lett bruke for mye. Samme feromon kan ha negative eller positive effekter, avhengig av mengden du bruker.

Noen hevder at de forventet at feromoner skulle ha en fantastisk lukt, men når de lukter dem rett fra flasken, oppdager de en ubehagelig lukt. Det er viktig å huske en viktig ting – feromoner skal ikke lukte, de skal virke.

Hvis du bryr deg om en behagelig duft, bruk feromoner sammen med favorittparfymen din. Feromoner brukt med parfyme er nesten umerkelige. En god Eau de Toilette maskerer effektivt eventuell lukt av feromoner og forsterker deres virkning.

Kan man bruke feromoner sammen med deodorant eller parfyme?

Ja, det er mulig, og faktisk anbefales det å bruke feromoner sammen med dine egne parfymer. Dette vil ikke påvirke effekten deres negativt. En god Eau de Toilette kan faktisk forbedre deres effekt betydelig. Noen produkter (for eksempel Pheromax) kan blandes med Eau de Toilette, eller du kan bruke dem samtidig med dine egne parfymer, ved å påføre feromonene først og deretter parfymen.

Når du bruker feromoner sammen med parfymer, dobler du effekten og innvirkningen du har på andre – parfymen påvirker den bevisste tanken, mens feromoner påvirker det ubevisste sinnet (underbevisst påvirkning). Derfor anbefaler vi alltid å bruke feromoner med gode parfymer.

Hvor lenge blir feromoner på huden?

Feromoner varer på huden i 4 til 8 timer, avhengig av produktet. Mye avhenger av hudens miljø for hver person. Om sommeren kan du forvente at de varer kortere enn om vinteren på grunn av høyere omgivelsestemperaturer. For å opprettholde maksimal varighet, bør produktet påføres på steder med økt kroppstemperatur, som albuer, brystet, håndledd, tinninger, bak ørene, osv.

Er det mer effektivt å plassere feromoner på klærne?

Feromoner kan plasseres både på huden og på klærne. Begge former er effektive på sin egen måte. Feromoner på huden vil fordampe raskere, og dette har sine fordeler. Effekten vil være større på grunn av høyere konsentrasjon av feromoner i luften. Men det er også viktig å huske at i dette tilfellet vil feromoner spre seg ganske raskt på grunn av hudens fuktighet og bakterienes aktivitet. Å plassere dem på klærne gir lengre varighet, noen ganger opp til flere dager eller til og med uker. Ulempen med å plassere produktet på stoff er muligheten for overdreven bruk i de kommende dagene. Vi anbefaler å eksperimentere.

På hvilken avstand virker feromoner?

Feromoner stimulerer VNO-senteret som er lokalisert i nesen vår. Deres virkning kan sammenlignes med effekten av lukter på den tradisjonelle luktesansen. Derfor kan feromoner påvirke en annen person selv fra avstander på flere meter. Imidlertid oppnår man de største effektene når man er i umiddelbar nærhet, omtrent en meter unna.

GÅ TIL PRODUKT:

Trust WOMAN
Vurdert 0 av 5
1790 kr
For Dame
TESTERE FEROMON 140 kr170 kr
For MennFor Dame
Corporate 1999 kr
Nær Min Kurv
Nær
Sammenlign produktene (0 Produkter)
Sammenlign produktet
Sammenlign produktet
Sammenlign produktet
Sammenlign produktet
Nær
Kategorier