Personvernerklæring

Hvordan håndteres mine personopplysninger?

Handelshage AS er ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger i samsvar med gjeldende regler om personvern. Vi ønsker å sikre at du har en optimal kjøpsopplevelse hos oss. Her finner du en oversikt over hvordan vi behandler dine personopplysninger i samsvar med Personopplysningsloven og EU-forordning 2016/679 (Generell personvernforordning, heretter referert til som “GDPR”).

Dette er de personopplysningene vi behandler:

Dine personopplysninger som du oppgir når du blir medlem og oppdaterer din profil, som for eksempel navn, mobilnummer, e-postadresse, fødselsdato, osv. Den informasjonen du gir oss kan også bli supplert ved hjelp av oppslagstjenester eller via sosiale medier dersom du gir oss tilgang til disse.
Informasjon om kjøp og opptjening av bonuspoeng når du bruker ditt medlemskap.
Informasjon om hvilke e-poster du åpner og klikker på.
Informasjon du gir oss gjennom vår kundeservice.
Informasjon via informasjonskapsler (se eget punkt nedenfor).

Hva brukes mine personopplysninger til?

Ved å oppgi dine personopplysninger gir du ditt samtykke til at vi bruker opplysningene for å tilby den servicen du forventer, som nærmere spesifisert nedenfor.

Vi bruker dine personopplysninger for følgende formål:

For å opprette og administrere din personlige brukerkonto og medlemskap i fordelsprogrammet.
For å kunne tildele bonuspoeng, bonussjekker og kontakte deg i forbindelse med ditt medlemskap.
For å gi deg relevant innhold, kommunikasjon og tilbud gjennom automatisert profilering og vurdering. Profilering innebærer analyse av personopplysninger og kjøpshistorikk for å forstå din atferd, preferanser, ferdigheter eller behov som kunde.
For å kunne hjelpe deg best mulig når du kontakter oss.
For å vise mer relevante annonser i digitale kanaler, inkludert sosiale medier.
For å informere deg om tjenester som forbedrer kjøpsopplevelsen hos oss, for eksempel nye samarbeidspartnere, betalingsløsninger eller andre tjenester som du kan velge å benytte deg av eller ikke.
Deling av mine personopplysninger
Vi deler dine personopplysninger med våre leverandører innen kundeservice, kommunikasjonstjenester, annonsering og teknisk støtte. Disse leverandørene trenger opplysningene for å kunne levere tjenester til oss i samsvar med vilkårene som fremgår av medlemsavtalene.

Deling av mine personopplysninger

Vi deler dine personopplysninger med våre leverandører innen kundeservice, kommunikasjonstjenester, annonsering og teknisk støtte. Disse leverandørene trenger opplysningene for å kunne levere tjenester til oss i samsvar med vilkårene som fremgår av medlemsavtalene.

For å kunne tilby Vipps og Stripe betalingsmetoder, er vi nødt til å dele visse opplysninger om deg med Vipps og Stripe.

Bruken av slike opplysninger reguleres i samsvar med gjeldende personvernlovgivning:

Vipps: Lenke til Vipps personvernerklæring
Stripe: Lenke til Stripe personvernerklæring
Hvor lagres mine personopplysninger?
Alle dine personopplysninger lagres innenfor EU/EØS, selv om noen av våre leverandører har teknisk støtte plassert utenfor EU/EØS. Når vi bruker slike støttetjenester, reguleres behandlingen av dine personopplysninger i henhold til EU/EØS-standardkontrakt for overføring til tredjeland eller andre godkjente overføringsmekanismer.

Hvordan kan jeg administrere mine personopplysninger?

Du kan når som helst velge å endre dine personopplysninger og trekke tilbake ditt samtykke, noe som vil føre til avslutning av ditt medlemskap. Du kan gjøre dette selv eller kontakte oss for hjelp.

  • Hvis du ønsker innsyn i dine personopplysninger, har du rett til å be om det.
  • Hvis du ønsker å få dine personopplysninger korrigert, har du rett til å be om det.
  • Hvis du ønsker å slette dine personopplysninger, har du rett til å gjøre det, så lenge vi ikke er lovpålagt å beholde dem.
  • Hvis du ønsker å begrense behandlingen av dine personopplysninger, har du rett til å be om det.
  • Du vil motta informasjon fra oss hvis vi gjør endringer, sletter dine personopplysninger eller begrenser behandlingen.
  • Du har også rett til å be om at dine personopplysninger overføres i et strukturert, allment anvendt og maskinlesbart format, samt rett til å ta med deg opplysningene til en annen virksomhet. Dette gjelder kun opplysninger du aktivt har gitt til oss.
  • Hvis du mener at vi ikke behandler dine personopplysninger i tråd med ditt samtykke, har du rett til å klage.

Hvem har tilgang til mine personopplysninger?

Dine personopplysninger behandles kun av autorisert personale som har tilgang til informasjonen som en del av deres yrkesmessige rolle og som er forpliktet til å bruke dataene kun for de spesifikke og lovlige formålene de ble samlet inn for.

Hvor lenge lagres dataene?

Dine persondata lagres så lenge du er aktivt medlem hos oss og ikke velger å melde deg ut av fordelsprogrammet. Hvis du ikke har handlet, hatt en aktiv bonusbalanse eller hatt annen interaksjon med oss i løpet av 24 måneder, vil vi avslutte ditt medlemskap og slette dine persondata, med mindre vi er pålagt å lagre dem i samsvar med GDPR artikkel 17. Vi vil informere deg tre uker før vi avslutter ditt medlemskap.

Hvordan sikrer dere mine personopplysninger?

Vi lagrer personopplysningene dine i våre operativmiljøer. Miljøene bruker standard sikkerhetsmetoder for å forhindre uautorisert tilgang. Vi følger felles standarder for å beskytte personopplysninger og sensitiv informasjon.

Hvordan fungerer regelverket rundt personopplysninger

All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Det er Handelshage AS som er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med lovens regler, dvs. «behandlingsansvarlig». Datatilsynet fører tilsyn med at regelverket overholdes i Norge. Du har rett til å klage til Datatilsynet over behandlingen som gjøres av behandlingsansvarlig i forbindelse med disse medlemsvilkårene.

Cookies på feromoner.no

Når du besøker våre nettsider, plasseres en cookie som brukes til å gjenkjenne din datamaskin eller mobiltelefon. Den gir informasjon om din aktivitet på våre nettsider. Den gjør det lettere for deg, da cookies gjør at din mobiltelefon eller datamaskin f.eks husker login-opplysninger ved ditt neste besøk. Cookies gir også oss informasjon om din adferd på våre nettsider, og vi deler disse med tredjeparter for annonseringsøyemed. Du kan lese mer om Cookies på våre nettsider.

Hosting – Hosting av nettbutikkplattformen – Les personvernerklæring her.
Bring (Posten) -Transportør av pakker og gods. Les personvernerklæring her.
Posten Norge – Transportør av pakker og gods. Les personvernerklæring her.
Vipps – Om en betaler med Vipps i nettbutikken vil ditt telefonnummer sendes til Vipps for videre identifikasjon. Les Vipps sin personvernerklæring her.
Google — Les personvernerklæring her.
Facebook pixel –  Les personvernerklæring her.
Tiktok Pixel – Les personvernerklæring her

Markedsføring via e-post

Vi sender nyhetsbrev på e-post slik at du kan motta ulike typer informasjon og tilbud. Det er frivillig å melde seg på for å motta nyhetsbrev, og du vil kun motta dette om du har gitt klart samtykke. Det er enkelt å melde seg av nyhetsbrevet, enten ved å kontakte oss eller ved å klikke på link for avmelding nederst i alle nyhetsbrev.

Vi ønsker at våre nyhetsbrev skal oppleves som relevante og verdifulle for deg. Vi bruker den informasjonen vi til enhver tid har om deg til å tilpasse nyhetsbrevene slik at tilbudene og innholdet blir mest mulig interessant og relevant. Dette kan for eksempel være navn og interesseområder, dersom du har oppgitt dette samt ordrehistorikk.

Kontaktinformasjon

Behandlingsansvarlig er Handelshage AS, Ramstadsletta 24, 1363 Høvik, Norge. Har du spørsmål rundt ditt medlemskap eller dine personopplysninger, kontakt oss gjerne på e-post [email protected].

Nær Min Kurv
Nær
Sammenlign produktene (0 Produkter)
Sammenlign produktet
Sammenlign produktet
Sammenlign produktet
Sammenlign produktet
Nær
Kategorier