Hvem bør ikke kjøpe feromoner?

Husk at feromoner ikke er en en løsning på alle dine problemer i livet, men heller et fantastisk tilskudd. Personligheten din er fortsatt det aller viktigste. Din tilnærming til mennesker, hvem du er og hvordan du oppfører deg kommer alltid først. Ved å kjøpe feromoner kan du ikke forvente at folk vil kaste seg over deg uten grunn. Hvis du likevel tar initiativ til å ta kontakt med andre, kan sjansene dine øke betydelig.

I 2014 ble det gjennomført et vitenskapelig eksperiment som tydelig viste at en mann som bruker feromoner blir oppfattet som mer maskulin, mens en kvinne som bruker feromoner blir oppfattet som mer feminin. Dette er viktig å nevne, fordi det å være mer maskulin betyr ikke nødvendigvis å være tiltrukket av en gruppe kvinner, eller at du automatisk tjener dobbelt så mye penger. Feromoner kan imidlertid hjelpe med dette.

Hvem bør kjøpe feromoner?

Først bør du ta vare på grunnleggende ting. Feromoner vil hjelpe deg mye når du har tatt vare på andre viktige elementer i ditt image. De er en effektiv (bekreftet av mange vitenskapelige studier) tillegg som du kan dra nytte av. Begynn med å ta vare på din indre utvikling (karakter, tilnærming, personlighet) og din ytre fremtoning. Hvis du ennå ikke har gjort det, bør ditt første skritt være å investere i passende klær, sko, en god frisør, og kvalitetsparfyme. Når du har alt dette, kan du vurdere å kjøpe feromoner. Du vil være veldig fornøyd med resultatene.

Når du tar vare på deg selv og i tillegg bruker feromoner, blir du en 'eksklusiv vare' på markedet som det motsatte kjønn begjærer. Feromoner er prikken over 'i' for din attraktivitet. Du vil få en fantastisk forsterker for din personlighet, og effekten kan overraske deg veldig.

Finn ut hvilke feromoner som passer best til din personlighet:

Gå til veiledningen og velg feromoner som passer for deg »

GÅ TIL PRODUKT:

Trust WOMAN
Vurdert 0 av 5
1790 kr
For Dame
TESTERE FEROMON 140 kr170 kr
For MennFor Dame
Corporate 1999 kr
Nær Min Kurv
Nær
Sammenlign produktene (0 Produkter)
Sammenlign produktet
Sammenlign produktet
Sammenlign produktet
Sammenlign produktet
Nær
Kategorier