Om oss

Velkommen til nettstedet vårt for feromoner i Norge. Vi er Handelshage AS, et selskap med omfattende teknisk og handelsmessig erfaring innen feromoner. Vårt selskap er stolt av å tilby kun produkter av høyeste kvalitet, som har bestått våre strenge laboratorietester.

Vi er 100% sikre på at produktene vi selger er av høyeste kvalitet, og vi har 100% tillit til deres effektivitet. Vårt mål er å gi kundene produkter som vil hjelpe dem å oppnå ønskede resultater innenfor mellommenneskelige relasjoner.

Vi er klar over at det finnes forfalskninger og lavkvalitetsprodukter på markedet. Derfor advarer vi våre kunder mot slike produkter som ikke oppfyller våre kvalitetsstandarder. Vi har som mål å gi pålitelig informasjon og avkrefte myter om feromoner. Vi oppfordrer våre kunder til å sette seg inn i vår informasjonsmateriale før de foretar et kjøp.

Vi ønsker alle våre kunder velkommen til å dele sine erfaringer med oss om hvordan feromoner har påvirket dem og deres omgivelser. Vi oppfordrer også våre kjøpere til å fylle ut en spørreundersøkelse om deres erfaringer etter bruk av feromoner.

Vårt team

Maja

Service

Betjener kunder ved å gi dem faglig hjelp og informasjon om produktene.

Martin

service / marketing

Jobber med kundeservice og markedsføring, med en dyp forståelse for kundenes behov.

Jan

kontorservice

Utfører ulike kontoroppgaver, kommuniserer med kunder og gir støtte

Nær Min Kurv
Nær
Sammenlign produktene (0 Produkter)
Sammenlign produktet
Sammenlign produktet
Sammenlign produktet
Sammenlign produktet
Nær
Kategorier